Oversigt over stoffer som kan forårsage allergier og intolerans
Kære gæst
I forbindelse med dit ophold på Tivoli Hotel & Congress Center, ønsker vi at oplyse nedenstående omkring allergener og ønsker til specialkost.
Tivoli Hotel & Congress Center gør et stort arbejde med at identificere ingredienser, der kan forårsage allergiske reaktioner for personer med fødevareallergi. Vi gør alt for at instruere vores personale om alvoren af fødevareallergi. Desuden kan vi altid oplyse om de almindelige forekomne allergener ved henvendelse til personalet. Der er dog altid en risiko for kryds kontaminering.
Der er også mulighed for, at producenter af de kommercielle fødevarer vi bruger, ændrer varedeklarationen til enhver tid uden varsel og gæster med mulig fødevareallergi skal være opmærksomme på denne risiko.
Tivoli Hotel & Congress Center påtager sig intet ansvar for eventuelle allergiske reaktioner forårsaget af mad, som er spist på eller medbragt til Tivoli Hotel & Congress Center.
Gæster med fødevareallergi opfordres til at kontakte personalet, som vil gøre alt for at hjælpe.
Dog har vi desværre ikke mulighed for at imødekomme ønsker på anden specialkost i vores bar, roomservice og restaurant, som går udover allergenerne nedenfor, men vi rådgiver naturligvis gerne i forhold til vores normale menuer.
Vi kan informere om almene allergener jf. nedenstående oversigt i vores menuer og buffeter.
- Glutenholdige kornprodukter og produkter på basis glutenholdige produkter.
- Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr.
- Æg og produkter på basis af æg.
- Fisk og produkter på basis af fisk.
- Jordnødder og produkter på basis af jordnødder.
- Soja og produkter på basis af soja.
- Mælk og produkter på basis af mælk. (herunder laktose)
- Nødder og produkter på basis af nødder.
- Selleri og produkter på basis af selleri.
- Sennep og produkter på basis af sennep.
- Sesamfrø og produkter på basis af sesamfrø.
- Svovldioxid og sulfitter.
- Lupin og produkter på basis af lupin.
- Bløddyr og produkter på basis af bløddyr.