Lækker forplejning til både store og små arrangementer
Få et uforpligtende tilbud
Udfyld vores formular og få et tilbud. Du kan også kontakte os på telefon +45 3268 4300 eller skrive til os på info@tivoli-cc.dk
Forplejning til intime fejringer eller storslåede virksomhedsevents - og alt derimellem
På Tivoli Hotel & Congress Center tilbyder vi alle tænkelige former for mad til både store og små arrangementer. Vores dygtige kokke kan hjælpe med at sammensætte den helt rigtige menu til jeres arrangement.
Alt serveres i vores indbydende restauranter og fleksible lokaler, og tilpasses jeres ønsker. I kan vælge at spise i det konferencelokale I anvender, i et tilstødende lokale, i foyerområdet foran jeres plenumlokale eller i vores restaurant Tivoli Brasserie.
Vores professionelle personale ved, hvad der skal til for at levere en totaloplevelse, som overstiger dine og dine deltageres forventninger.
Vores dygtige køkkenchef hjælper gerne med at skræddersy jeres egen menu, så den matcher f.eks. et tema eller andre ønsker til indhold. Eller I kan vælge fra vores selskabsmenuer.
Har I deltagere med madallergier eller ønsker til specialkost, tilpasser vi selvfølgelig servering til dem!
Lad Tivoli Hotel & Congress Center blive det perfekte udgangspunkt for planlægningen af jeres kommende event.
Spis i det lokale I anvender, i tilstødende lokale, i foyerområdet eller i restaurant Tivoli Brasserie
Forplejning fra morgen til aften - vi sørger for det hele!
Morgenmad
Pauseforplejning
Frokost og aften
Besøg vores barer
Tivoli Brasserie
I vores brasserie serveres der lækker mad fra et variereret menukort. Her er både den individuelle rejsende og grupper velkomne til at nyde et hyggeligt måltid.
Køkken og klima
Som en del af Arp-Hansen Hotel Group arbejder vi målrettet med indsatser, der kan reducere vores klimaaftryk.
Vi har bl.a. fokus på at reducere madspild, og vores organiske affald bliver indsamlet til produktion af biobrændsel og gødning.
Det vigtigste ved et måltid, ud over selskabet, er, at alle går mætte og glade fra bordet.
Samtidig skal vi tage vare på den jord, der forsyner os med så mange lækre råvarer. Vi skal bruge jordens ressourcer fornuftigt og have fokus på det aftryk, vi sætter, også når det kommer til vores madvaner. Det stiller krav til os alle sammen.
I Arp-Hansen Hotel Group arbejder vi hele tiden på at inkorporere bæredygtige hensyn i vores produkter og service.
Fødevaresystemet spiller en stor rolle for både klima, miljø og sundhed. FN’s klimapanel anslår, at det globale fødevaresystem står for ca. 30% af de samlede drivhusgasudledninger, og det er derfor en væsentlig faktor i klimaforandringerne.
Særligt produktion af fødevarer er medvirkende til udledning af drivhusgasser, og her kommer det største aftryk fra dyrehold – især fra kvæg og får.
En gennemsnitsborger i Danmark spiser mere end dobbelt så mange animalske fødevarer som den gennemsnitlige verdensborger. For at Danmark skal nå vores mål om at nedbringe vores CO2-aftryk, er vi alle nødt til at tage ansvar for, hvad vi spiser.
En ændring i vores vaner – både i forhold til reduktion af madspild, flere lokalt producerede fødevarer og mere grønt på tallerkenerne – er vigtige faktorer, som alle hjælper os til at nå i mål.
Din Event Manager hjælper gerne med forslag til menuer, der er baseret på dette.
Få et uforpligtende tilbud
Udfyld vores formular nedenfor, eller kontakt os på telefon +453268 4300 eller på mail info@tivoli-cc.dk
Vores telefoner er åbne: Mandag - torsdag kl. 08:30 – 17:00 og fredag kl. 08:30 – 16:00.